1462607.jpg

Wienernougat-kakku

Pohja:

150g Wilhelmiina keksejä
30-40g voita

Täyte:

4dl kermaa
200g vanilijatuorejuustoa
1pss Wienernougat-rouhetta
100g valkosuklaata
½dl sokeria
½dl kahvilikööriä
6 liivatelehteä

Murskaa keksit ja sekoita siihen sulatettu voi. Painele irtopohjavuokaan.

Liota liivatteet. Vatkaa kerma, sekoita joukkoon tuorejuusto, sokeri, wienernougat ja sulatettu valkosuklaa. Kuumenna kahvilikööri ja liuota liivatteet siihen. Kaada liivatekahvilikööri seos täytteen joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Kaada seos irtopohja vuokaan keksimurujen päälle.

 

Täytteen ohje on Ulla Svenskin Unelmakakut kirjasta. http://www.ullanunelma.fi/product_catalog.php?c=113

Pohjan tein keksimuruista, vaikka alkuperäisessä ohjeessa kääretorttupohja.